33 χρόνια ωδείο Φίλιππος

 

Το Ωδείο Φίλιππος γιορτάζει φέτος τα 33 του χρόνια λειτουργίας του στη Βέροια! Στα χρόνια αυτά το Ωδείο Φίλιππος κατάφερε, να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως όχι απλά ένα σχολείο μουσικής, αλλά ένας χώρος πολιτισμού.

Κι αυτό οφείλεται τόσο στους εξαιρετικούς μας συνεργάτες, όσο και στους υπέροχους μαθητές μας που είχαν πάντα μια αστείρευτη όρεξη να συμμετέχουν στις δεκάδες συναυλίες, ηχογραφήσεις, διαγωνισμούς, σεμινάρια, εργαστήρια, χορωδίες, ορχήστρες, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη που μας δίνετε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ο λόγος που συνεχίζουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι!

Τα τελευταία νέα του ωδείου:

Καλοκαίρι 2022 - Καλοκαιρινά εργαστήρια τεχνών στο Ωδείο Φίλιππος:

Animation Week.png
Band Week.png


Νέο βίντεο από την πολυφωνική ομάδα Filippos Glee: (Δεκέμβριος 2021)
Νέο βίντεο από την τάξη Art School 2021
Επαναλειτουργία της μικτής πολυφωνικής χορωδίας "Filippos Glee"
Η συγγραφέας και μουσικοπαιδαγωγός Εύα Ιεροπούλου, διευθύντρια του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας, παρουσιάζει με την κόρη της Νεφέλη Μπραβάκη το βιβλίο της "Το μικρό σπίτι της Νίνας" στο πλαίσιο του προγράμματος "Μένουμε σπίτι και ακούμε μουσική":
Η μικτή πολυφωνική χορωδία του Ωδείου Φίλιππος Βέροιας "Filippos Glee" ετοιμάζει μέσα στην καραντίνα μουσικό βίντεο αφιερωμένο στο Βρετανικό συγκρότημα "The Beatles" με το τραγούδι "Because" από το δίσκο "Abbey Road":
Οι δασκάλες φωνητικής του Ωδείου Φίλιππος (Νίκη Μπραβάκη, Νεφέλη Μπραβάκη και Ερμιόνη Καϊσερλή) τραγουδούν ένα παλιό σερβικό τραγούδι στη διάρκεια της καραντίνας: